Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚČINKY ENERGIE REIKI

20. 8. 2015

 

ÚČINKY VESMÍRNÉ ENERGIE REIKI

 

Energizuje – budete se cítit energičtější, vitálnější, protože budete mít k dispozici

istock_000012817475xsmall.jpg

 více energie. Někteří jedinci začnou potřebovat  méně spánku a jídla.

 
Omlazuje – lidé, kteří dlouhodobě pracují s reiki si uchovají mladistvý vzhled a
začnou stárnout mnohem pomaleji. Stejně tak působí  práce s jinými energiemi jako energie planety země, další vesmírné energie či sexuální energie.
 
Otevírá intuici – po určitém období práce s reiki začnete vnímat vnitřní hlas pomocí kterého můžete takzvaně číst mezi řádky. Je to jako by se otevřelo vnímání nové reality. Čím více budete pracovat s reiki, tím více bude hlas zřetelnější a tím více si jim budete jistější.
 
Uzdravuje (léčí) – všechny naše těla. Léčí na rovině fyzické, psychické, emocionální a spirituální.  Reiki uzdravuje  a tím se mění celé naše bytí od  hluboké buněčné struktury po jemnohmotné energeticko-spirituální těla.  Budete se cítit lépe fyzicky i psychicky. Také můžete mít dojem že se vaše realita začala měnit. Vztahy v rodině se najednou začnou stabilizovat, v práci se může situace zlepšit či najdete novou práci atd…..
 
Čistí – patogenní zóny, těžké a kalné energie. Pomocí reiki se mohou pročistit prostory, kde se pak budete cítit pohodlně a bezpečně.  Reiki čistí i minerály, jídlo či jakékoli další předměty se kterýma disponujete. Čistit můžete i všechna Vaše těla a energetická centra.
 
Zesiluje – posilovat pomocí reiki se mohou různé pozitivní účinky bylinek, medikamentů, minerálů, křišťálů
 
Programuje – pomocí reiki se mohou do našeho energetického pole naprogramovat různé pozitivní afirmace, stejně tak se mohou staré nepotřebné programy odstranit - vyčistit. Pokud se vám neustále opakuje stejná situace, která vám není příjemná, můžete pomocí reiki situaci přeprogramovat a tím změnit. Můžete si vytvořit realitu novou. Programovat pomocí reiki se mohou i talismany, amulety či jakékoli další předměty.
 
Díky práce s reiki se náš život stává radostnější, vitálnější a smysluplnější. 
 
 

istock_000023958698xsmall.jpg