Jdi na obsah Jdi na menu
 


REIKI A ZVÍŘATA

REIKI A ZVÍŘATA

Zvířátka mají reiki velmi rády. Většinou Reiki instinktivně vnímají a cítí že jim pomáhá, proto mohou reiki energii aktivně vyhledávat tím, že se staví do Vaší blízkosti a otírají se.                                                                                          

p1050758.jpg

Velmi dobře si vzpomínám na mé druhé zasvěcení reiki, po kterém jsem jela navštívit svou kamarádku. Nevěděla jsem, že kamarádka vlastní kočku. V té době jsem měla silné alergické reakce na kočičí srst, proto jsem se snažila těmto tvorům obloukem vyhýbat. Sotva jsem vešla do dveří, kočka mě začala pronásledovat. Snažila jsem se ji odsunovat jak to jen šlo, nicméně byla velmi neodbytná. Vlastně mi kočka svým jednáním ukázala cestu zaměřenou na zvířátka. Po půl hodině půl hodině kočičího dotírání jsem se rozhodla  kočce předat energii reiki. Seděla u mě asi další půl hodiny s tím, že jsem na ní aktivně s reiki působila. Po reiki terapii si mě kočička přestala všímat a odkráčela pryč.  Kamarádka mi potom pověděla o tom, že je už od narození nemocná. V ten moment mi došlo, že kočka byla velmi vnímavá a celou dobu reiki cítila.  

Od té doby jsem potkala spoustu zvířat, které se chovaly obdobně nebo vyhledávaly mou blízkost. Už jsem se však nevyhýbala, protože jsem věděla, že cítí reiki.

Reiki ošetření mazlíčků je velmi jednoduché. Pokud jim dělá reiki dobře, budou klidně sedět ve Vaší blízkosti a přijímat. Jakmile reiki doproudí nebo si zvíře usmyslí, že má dost - samo odkráčí pryč.

Reiki terapie může být použita společně s veterinárním ošetřením,  může pomoci urychlit proces hojení  či  zmírnit bolest.

Ošetření reiki se dá také použít, pokud  zvíře umírá. Reiki jim pomůže se uklidnit a připraví je na jejich cestu do duchovního světa.

istock_000023958698xsmall.jpg