Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYSOKOFREKVENČNÍ ENERGETICKÉ LÉČENÍ NA DÁLKU

 

Nabízím možnost  30-ti denního léčení na dálku. Po dobu 30-ti dní Vám budu každý den zasílat světelnou energii, která pochází přímo od pána  Boha, je to Božské světlo. Je to ta nejsilnější  energie se kterou jsem se zatím setkala. Zároveň je to energie s nejvyšší možnou vibrací, proudí přímo ze zdroje.

Můžete mi napsat  záměr na který se chcete zaměřit. Záměrů může být i více. např. podpora pri duchovním růstu, spojení se svou duší, probuzení ženství, spojení a komunikace s bohem, vyléčení něčeho atd.

Každý večer po dobu 30ti dnů Vám budu zasílat tu nejvysokofrekvenční energii - Božské světlo a zároveň poprosím pána Boha o  uskutečnění Vašeho záměru. 

Dodáním vysokofrekvenční božské světelné energie  pomůže při řešení jakéhokoli problému.  Zmírní či  uklidní se tím příznaky, pohladí na duši. Přináší  úlevu fyzickou  i psychickou. Pomáhá zvedat Vaši vibraci do vyšších úrovní.

Pomáhá během psychospirituálních krizí, rozpouští karmické zátěže, rodové zátěže, rozpouští - transformuje těžké energie, emoce bolesti.
 

Bílé božské světlo nás propojuje s bohem, s jednotou. Při řešení jakýchkoli náročných situací se nám dostává  podpory.

V případě zájmu stačí zaslat fotografii mailem.  Po obdržení platby 900,- kč na účet 2673835001/5500 započnu se zasíláním.

 

V případě, že řešíte zdraví, tato procedura nenahrazuje  lékařskou péči.