Jdi na obsah Jdi na menu
 



ENERGIE LÁSKY


Energie lásky je naprosto zásadní v našem životě. Lasku potřebujeme naprosto všichni jako hlavní vnitřní výživu. Láska je energie, díky které můžem prožít život v plném naplnění. Díky lásce můžeme mít naplněný vztah se sebou samými (sebeláska), se svým tělem, s partnerem, s dětmi, s rodiči, s ostatními lidmi, zvířaty s přírodou. 

Bohužel mnoho lidí, kteří nedostali především v dětství dostatek lásky hledají toto naplnění v náhražkách jako je moc, manipulace, peníze, hromadění majetku, atd. Tyto náhražky jsou velmi pomíjivé, člověk nikdy nemá dost.  Ta hlavní opravdová potřeba která se za těmito náhražkami skrývá je potřeba po lásce. To je důvod, proč přes náhražky člověk nedojde k opravdovému naplnění. 

Láska je k dispozici v obrovském množství tady a teď. Je prostoupená celým vesmírem. Stačí si jen nabrat. Láska je tu úplně pro každého. Záměrem každé živé bytosti je prožívat život v lásce, naplnění, přijetí. 

Hlavní bránou k energii lásky je naše srdeční čakra. Skrz taoistické techniky Vás naučím jak se propojit s nekonečným zdrojem energie lásky a také jak jí čerpat a kdekoli a kdykoliv. Jakmile začnete vyživovat sebe a své tělo touto energií, Váš život nabere doslova nový směr. Láska Vám kromě vnitřního naplnění přinese do života harmonii, klid a rovnováhu.  

Energie lásky je zároveň léčivá. Pomáhá revitalizovat - uzdravovat fyzické tělo. Umí uzdravit a harmonizovat orgány. Hlavním nepřítelem človeka je Strach.

 

 

lo, uzdravuje naše orgány a transformuje negativní emoce na pozitivní cnosti jako jsou laskavost, tolerance, odvaha, pochopení, přijetí, odpuštění, trpělivost.

Osobně mi energie lásky dává velkou důvěru v sebe sama,  vnímám bezpečí ve všech  situacích ve kterých se nacházím. Cítím, že se totálně můžu odevzdat a opřít o existenci - vesmír. Cítím,  že jsem všeho součástí.

V centru HELITHE vyučujeme techniky s energií lásky na kurzech: 
REIKI 1 (V PŘÍPADĚ ZÁJMU I REIKI 3)
ENERGICKÁ ALCHYMIE
LÉČENÍ ŽENY

 

istock_000023958698xsmall.jpg